Wie zijn wij ?

Doortje en Ber zijn bijna 3 jaar geleden gestart met kringloopwinkel Twedde Kans in Horst. Na bijna 2 jaar zijn we verhuisd van Horst naar Meterik. Een groter pand met veel meer parkeer- en groeimogelijkheid.

De Twedde Kans heeft vanaf begin veel specials ingekocht om zich te onderscheiden ten opzichte van een rommelwinkel. Dit bleek een schot in de roos doordat vele klanten van zelfs ver weg onze winkel weten te vinden. Inmiddels werken we met 11 vrijwilligers om de goederenstroom en de klanten correct te kunnen bedienen.

Met regelmaat kregen we leuke brocante spullen binnen welke altijd zeer snel verkocht werden, zodoende werd het idee geboren om naast de kringloopwinkel een brocante winkel te gaan openen. Inmiddels hebben we veel connecties kunnen opbouwen waar we regelmatig spullen kunnen opkopen om te zorgen dat we altijd iets aparts in huis hebben.

We hopen dan ook dat dit onze klantenstroom zal verbreden en dat we zo een nog beter basis voor de toekomst kunnen creëren, u bent van harte welkom.